Algemene voorwaarden

 

Persoonlijke gegevens

De plaatsing van de bestelling is equivalent aan het akkoord gaan met verwerking van de persoonlijke gegevens van de Koper door de firma Design your Home en voor het opmaken van de factuur zonder handtekening van de Koper.

De persoonlijke gegevens van de Koper beschermd overeenkomstig wet over bescherming persoonlijke gegevens, worden niet overgedragen, verkocht of in bruikleen gegeven aan andere personen of autoriteiten. De opname van hoger vermelde gegevens is noodzakelijk teneinde de nakoming van de bestellingen van de Kopers te verzekeren.

Enkel de eigenaar van eigenaar van de website en webwinkel heeft toegang tot persoonlijke gegevens.

Uitvoering van de bestellingen

De Koper heeft de mogelijkheid de bestelling te annuleren onder voorwaarde dat de uitvoering ervan niet begonnen is. De annulering moet via contact met Design your Home en bevestiging van de annulering door Design your Home plaatsvinden.

De prijs opgegeven bij elk product is bindend op het ogenblik van de plaatsing van de bestelling door de klant. Design your Home behoudt het recht om de prijzen van de producent in de offerte te wijzigen, nieuwe producten in de offerte van de webwinkel in te voeren, op de pagina’s van de webwinkel promotieacties door te voeren of af te schaffen of er wijzigingen in te brengen.

Aandacht

Voor technische defecten bevatten geen kleurverschillen te wijten aan verschillen in kleurweergave voor computermonitoren, evenals de werkelijke schade die voortvloeit uit het gebruik door de klant.

Auteursrecht

De klant is verantwoordelijk voor de inhoud van het overgedragen bestand. Design your Home aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van het bestand. Design your Home gaat ervan uit dat het auteursrecht van het bestand berust bij de klant. Voor eventuele gevolgen van onrechtmatig gebruik van beschermde data is uitsluitend de opdrachtgever aansprakelijk. Daarnaast dient de opdrachtgever zich bij de bestelling en eventuele verspreiding van het gedrukte materiaal strikt te houden aan de wettelijke bepalingen van het desbetreffende land.

Herroepingsrecht

Alle goederen zijn vervaardigd volgens de specificaties van de klant. De goederen hebben derhalve een persoonlijk karakter en kunnen niet terug worden genomen. Als gevolg daarvan is annuleren van een bestelling niet mogelijk.

Kan ik mijn bestelling annuleren of veranderingen aanbrengen?

U kunt uw bestelling tot 15 min na het bestellen nog annuleren of een verandering aanbrengen. Na afloop van deze periode begint de voorbereiding voor de productie van uw bestelling. Daarom is een annuleren of een verandering op een later tijdstip helaas niet meer mogelijk.